Meny
Meny

SSU är Socialdemokraternas och LO:s ungdomsförbund. Vi i SSU är engagerade för att vi tror på politiken som verktyg för samhällsförändring. Vi skapar kraft för organisering och påverkan – och hos oss får du vara med och förändra samhället på riktigt.

SSU är en folkrörelse, och SSU-förbundet ska möjliggöra det ideella engagemanget bland medlemmar i hela Sverige. De värderingar vi delar på SSU inspirerar oss till det folkrörelsearbete vi vet kan förändra Sverige och hela världen. 

Vår viktigaste uppgift är att stärka organisationens samlade förmåga att nå sina mål.

Vi på SSU ger dig möjlighet att utvecklas och bidra med din kompetens i nära samarbete med dina kollegor och SSU:s förtroendevalda.

På SSU-förbundet har vi anställda såväl på förbundskontoret i Stockholm, som runtom i landet där våra anställda jobbar med verksamheten i ett eller flera distrikt. 

Vi finns för att ge stöd och service till medlemmar, klubbar, distrikt och förbundsstyrelse, generera möjligheter för medlemmar att bilda sig, utveckla SSU-förbundets verksamhet och metoder samt leverera resultat utifrån de mål och uppdrag som expeditionen får.

Om SSU-förbundet

Som anställd hos oss på SSU-förbundet får du möjlighet att jobba med något meningsfullt i en kreativ och modig miljö. Vi arbetar bland annat med kommunikation, organisationsutveckling, studier, arrangemang, administration och opinionsbildning. 

SSU är en medlemsorganisation som delas in i 26 SSU-distrikt som tillsammans täcker hela landet. Vi grundades 1917.